Čokoláda Organic 70 % 100 g

 Čokoláda  Organic 70 %  100 g

  •  Čokoláda  Organic 70 %  100 g
  •  Čokoláda  Organic 70 %  100 g
  •  Čokoláda  Organic 70 %  100 g
  •  Čokoláda  Organic 70 %  100 g
  •  Čokoláda  Organic 70 %  100 g
3,70 EUR
Obj. číslo: 101.022.221
Dostupnosť:       
Výrobca:

POPIS
TERAZ O 20 GRAMŮ VIAC
Výroba kvalitnej čokolády je umením, kde náročnosť prípravy je možné porovnať s prípravou kvalitného vína. Čokoláda Helathy Me Organic 70% je práve takou exkluzívnou čokoládou s hodvábne jemnou a nezabudnuteľnou chuťou. Je vyrobená z kakaových bôbov rastúcich v divokej plantáži, fermentovaných špecifickým, len pre ňu charakteristickým spôsobom. Najlepšie čokolády na svete obsahujú nielen čistú prírodnú kakaovú hmotu (zlisované bôby), ale ešte prídavok kakaového masla. Toto maslo nezožltne, a preto sa pri výrobe čistej horkej čokolády nepoužívajú konzervačné látky. Taká čokoláda je potom neobyčajne jemnej chuti.
ZLOŽENIE
Kakaová pasta, kakaové maslo a džús panela všetko Organic. 100 g.
VIAC INFORMÁCIÍ
Medzi maškrtami zaberá čokoláda a výrobky z nej prvé miesto. Kraľuje na trhoch celého sveta. Poznajú ju takmer všetci - ale čo vedia o jej výrobe?
Základom čokolády sú kakaové bôby, ktoré ešte v šupke prešli procesom fermentácie (spôsob a dĺžka fermentácie má vplyv na jej chuť). Po následnom sušení sú pozbavené šupiek a lisované do kakaovej hmoty, z ktorej sa potom lisuje kakaové maslo. Vzniknutá sušina sa používa na výrobu čokolády a kakaa. Čím viac v kakaovej hmote zostáva kakaového masla, tým viac je čokoláda chutnejšie a jemnejšie. V niektorých bežne dostupných lacných čokoládach nahrádzajú výrobcovia kakaovú hmotu silno odtučneným kakaovým a niekedy aj karobovým práškom, čo je na škodu kvality. Nahrádzajú tak drahé kakaové maslo lacnejšími alternatívami rastlinných tukov a pre zlepšenie chuti používajú cukor, mlieko, rôzne iné prísady a ochucovadlá a podobne. Náhrady čokolád sa však obyčajne od čokolády líšia chuťou a často aj textúrou.
Väčšina čokolád na trhu je už tak spracovaná, že nemá ani čiastočné vlastnosti pravých kakaových bôbov. Ani tmavá farba čokolády nie je zárukou dobrého vplyvu na zdravie, pretože sa zistilo, že niektorí výrobcovia dodávajú umelé farbivá.

Diskusia




  • Kontakt
    UNCARIA ČR, s.r.o.
    Smetanova 3, 466 01 Jablonec nad Nisou
    Tel/fax: +420 483 330 600
    GSM: +420 724 104 120, +420 775 103 506
    E-mail: info@uncaria.cz
  • Newsletter





Copyright ©2019 Uncaria.cz | All rights reserved
Made by: Confusers.cz